Top 10 Favoriete Nummers

Hee allemaal,

Vandaag wil ik mijn favoriete nummer van dit moment met jullie delen. Ik heb een paar nummers uitgekozen en in een top 10 gezet want anders zou dit bericht heel erg lang worden. Ik vind muziek echt heel erg leuk. Ik kan er wel de hele dag door naar luisteren. Vooral als ik op de fiets zit luister ik veel muziek. Dan zet ik mijn afspeellijst met “favorieten” gewoon lekker op shuffle. Mijn muzieksmaak verschilt echt heel erg. Het ligt aan de mood die ik op dat moment heb. Als ik boos ben luister ik meer naar hele harde muziek en als ik verdrietig ben luister ik juist naar rustige muziek.

1. Literally My Life – Eva Gutowski

Dit liedje gaat over wat een meisje in haar leven allemaal meemaakt en het liedje wordt op een hele grappige en vrolijke manier gezongen. Eva (zij zingt het liedje) maakt zelf youtube video’s en daar is ze ook altijd heel vrolijk en gek dus ik vind het liedje heel erg bij haar passen. Dit liedje luister ik als ik in mijn “happy mood” ben.

2. Meneo – Fito Blanko

Ik vind het echt een zomers nummer. Het is heel erg vrolijk en er wordt ook in een andere taal gezongen. Ik denk dat het Spaans of Portugees is en bij deze landen denk ik ook meteen aan het strand. Als ik dit nummer opzet krijg ik dan ook meteen zin om te dansen.

3. Gravity – DJ Fresh

Dit is weer een iets moderner nummer. De vrouw die in dit liedje kan echt super hoog zingen, dus meezingen lukt voor mij niet, maar ik vind dat het nummer wel een goede beat heeft (om het zo maar even te noemen). Het nummer gaat over twee mensen die verliefd zijn en het kan ze niets schelen over wat andere mensen van hun denken, dus dat vind ik wel een mooie gedachte.

4. Like I Can – Sam Smith

Ik denk dat iedereen dit nummer onderhand wel kent. En zo niet? Shame on you! – Nee hoor grapje :) Het gaat over de liefde (lekker verrassend Renske) en dat niemand van je zal houden als hij doet. Dit is dan weer een heel langzaam nummer en ik zo dit op momenten luisteren als ik verdrietig ben en bijvoorbeeld liefdesverdriet heb.

5. Bubbly – Colbie Caillat

En als ik dan een keer verdrietig ben, staat dit nummer sowieso op. Colbie heeft een hele gevoelige stem en haar stem dringt echt door tot je. Het liedje gaat over iemand leert om te gaan met de gevoelens van verliefd zijn en wat je dan precies voelt als die ene persoon bij je in de buurt is.

6. The Show Goes on – Lupe Fiasco

Wanneer ik dit nummer luister voelt het net alsof ik op een concert ben waarbij iedereen vrolijk is en staat te dansen. Het is zó vrolijk. I love it! Zelfs als ik op de fiets zit door de stromende regen tovert dit nummer nog een lach op mijn gezicht.

7. Uncover – Zara Larsson

Als ik dit liedje in een woord zou moeten omschrijven, prachtig. En dit meen ik oprecht. Ze heeft zo’n mooie stem. Ze heeft erg gevoelige nummers, maar uncover is toch wel mijn favoriet. Het gaat over 2 mensen die verliefd zijn, maar het niet kunnen laten zien aan de rest van de mensen, maar dat ze toch heel gelukkig zijn met alleen elkaar.

8. Sugar – Maroon 5

Het is een heel erg positief liedje, maar dat kan je ook wel verwachten als iemand over suiker zingt :) Als ik het liedje hoor wil ik meteen meezingen, maar ze zingen wel heel erg hoog. Ook moet ik bij dit nummer meteen aan iemand denken. Door hem hoorde ik het nummer voor het eerst. Dus dankjewel Gijs!

9. Love Without Tragedy – Rihanna

Op dit nummer moet ik dansen bij modern (een dansstijl). Ten eerste vind ik het nummer heel leuk en ook het dansje dat we doen vind ik leuk. Comment maar als je hier benieuwd naar bent en dan kan ik hem wel filmen. Rihanna vind ik trouwens echt supertof. Haar muziek, maar ook haar kleding style. Ze is een echt born to lead girl!

10. Beating Heart – Ellie Goulding

Dit nummer komt uit de soundtrack van insurgent (deel 2 van de divergent serie). Als ik een film kijk ben ik heel vaak benieuwd naar de muziek die ze eronder zetten. Dit kan je makkelijk op youtube opzoeken (mocht je daar benieuwd naar zijn). Bij dit nummer zie moet ik dan ook meteen aan deze film denken en geloof me die is geweldig!

Dit was mijn top 10 met favoriete nummers van dit moment. Ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie favoriete liedjes, dus laat dat zeker even achter in de comments.

Love,

Renske

Advertenties

Een gedachte over “Top 10 Favoriete Nummers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s