About

Hii en welkom op mijn blog!

Ik ben Renske en ik ben 16 jaar oud. Ik ben deze blog 2 jaar geleden begonnen met als thema’s beauty en fashion, maar tegenwoordig schrijf ik meer over lifestyle-gerelateerde onderwerpen. Wat houdt mijn lifestyle dan eigenlijk in? Dat vindt je terug op deze blog. Ik richt me veel op mijn eigen leeftijdscategorie, want zij zitten in dezelfde levensfase. De artikelen zullen hier ook veel aan gekoppeld zijn, aan wat een stoer en sportief meisje (want dat is hoe ik mezelf zou omschrijven) van mijn leeftijd meemaakt.

Iets meer over mij: ik probeer veel te sporten en voor motivatie speur ik soms heel pinterest/instagram af. Ik ben al 2,5 jaar vegetariër en probeer ook steeds vaker veganistisch te eten. Ik hou van mensen om me heen, maar niet te veel, want daar word ik claustrofobisch van. Ik ben heel georganiseerd en hou graag overzicht, dus mijn agenda staat helemaal vol (stiekem toch niet zo overzichtelijk). Ik zit in 5 VWO, maar heb nog geen idee wat ik later wil gaan doen. Ik probeer zo vaak mogelijk te schrijven, maar vergeet dit toch weer altijd. Ik ontbijt heel vaak met pannenkoeken. Ik heb twee katten en ben een ontzettende dierenvriend. Ik heb een broertje en twee ouders (+stiefvader) waar ik ontzettend veel van hou. En als laatst heb ik nog te veel dingen op mijn bucketlist staan die ik nog wil doen en leren, dus ik moet ook maar eens gaan beginnen om die af te werken.

Voor mijn blog heb ik zelf al leuke ideeën, maar als jij ook nog ideeën hebt over dingen die je graag terugziet hoor ik dat natuurlijk graag. Ook tips zijn altijd welkom, want daar kan ik alleen maar beter van worden. Dit kan je achterlaten in de reacties.

Ik hoop dat je het leuk vinden om te lezen!

Liefs, Renske

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s